AI w RASP - Inga Apiecionek Escola (Ringer Axel Springer Polska) AI #186 (edycja kabrio)

feed.podbean.com 1 tydzień temu

Jeśli interesuje Cię świat nowoczesnych technologii i innowacyjnych rozwiązań, to ten odcinek jest dla właśnie dla Ciebie. Dziś — zza kierownicy kabrioleta porozmawiamy o łączeniu świata AI z codziennymi wyzwaniami biznesowymi.

Inga Apiecionek, pełni rolę AI Solution Managera w Ringier Axel Springer Polska, dzieli się z nami swoimi doświadczeniami na temat wdrożenia AI w procesy w dużej firmie. Inga nie tylko mówi o technologii, ale także o wyzwaniach, jakie napotykają korporacje podczas adaptacji nowych narzędzi oraz jak te technologie wpływają na użytkowników.

Porozmawiamy na takie tematy jak:
- Zarządzanie przetwarzaniem danych użytkowników zgodnie z najwyższymi standardami

- Analizowanie informacji

- Wdrażanie zaawansowanych modeli AI dla lepszego zaangażowania i doświadczenia użytkowników.

Dowiesz się, jak RASP wykorzystuje smart-asystentów, takich jak SEO-asystent, aby automatyzować procesy redakcyjne i wspierać dziennikarzy w ich codziennej pracy.

Ale nie będziemy mówić o tym, iż automatyzować należy wszystko. Inga podkreśla znaczenie jakości treści i bliskiej współpracy z użytkownikami oraz redaktorami, aby zachować najwyższe standardy dziennikarstwa.

Dzięki tej rozmowie będziesz wiedzieć jak innowacje w dziedzinie AI mogą współpracować z ludźmi, aby tworzyć coś niesamowitego. Usłyszysz o doświadczeniach, które zmieniają sposób, w jaki firmy działają i komunikują się z użytkownikami. Dowiesz się również, jak radzić sobie z wyzwaniami związanymi z adaptacją nowych technologii oraz jak skutecznie komunikować się w dużych organizacjach.

00:00:00 Intro
00:02:10 AI w RASP
00:05:25 Jak się zarabia na digitalu
00:10:21 Siła danych w firmie
00:17:30 Jak przetwarza się Twoje dane
00:20:45 Procesy są OK
00:26:32 Jak przekonać do AI
00:34:33 Poukładanie zespołu i sukces produktu
00:38:45 Pokusy AI
00:43:11 Czym zachęcić użytkownika
00:45:48 Jak zrobić transformację cyfrową w firmie
00:52:38 Outro

Idź do oryginalnego materiału