Berlin Döner Kebap otworzył sezonowy punkt w Szczecinie. To już 81. lokal marki w Polsce

1 tydzień temu

Sieć Berlin Döner Kebap kontynuuje dynamiczny rozwój, poszerzając swoją obecność w największych polskich miastach. W maju została otwarta 81 restauracja marki, zlokalizowana w jednym z najbardziej klimatycznych i letnich miejsc Szczecina – na Łasztowni. To już 18 punkt sieci w stolicy Pomorza Zachodniego, co czyni Szczecin jednym z najmocniejszych rynków dla tej marki w Polsce.

Nowy lokal funkcjonuje w modelu Outdoor Food Concept, doskonale wpisującym się w charakter sezonowego food courtu. Łasztownia to miejsce wyjątkowe – położone tuż przy bulwarach i Morskim Centrum Nauki, znane z licznych letnich wydarzeń, takich jak Juwenalia, koncerty plenerowe czy wesołe miasteczko. To tu bije letnie serce miasta, a obecność Berlin Döner Kebap dodaje temu miejscu smaku.

Nowy punkt oferuje pełne menu sieci, w tym popularne pozycje takie jaki Rollo Greco – z oliwkami, serem sałatkowym, grillowanym kurczakiem, warzywami, autorskimi sosami. Nie zabrakło również opcji bezmięsnych – z falafelem oraz cypryjskim serem halloumi.

Na ścieżce rozwoju

– Obecność Berlin Döner Kebap na Łasztowni to naturalny krok w rozwoju marki. To miejsce tętni życiem latem, a nasi goście coraz częściej wybierają swobodną, plenerową formę posiłków. Cieszymy się, iż możemy być częścią tej przestrzeni i iż Szczecin tak dobrze przyjął już 18 punkt sieci – mówi Karol Kostyrka, Manager ds. rozwoju Berlin Döner Kebap w Polsce.

Marka obecna na polskim rynku od 27 lat wciąż przyciąga nowych franczyzobiorców, oferując elastyczny model współpracy i wsparcie na każdym etapie prowadzenia działalności. Otwarcie sezonowego punktu w Szczecinie to kolejny dowód na to, iż Berlin Döner Kebap skutecznie łączy jakość, dostępność i lokalny klimat – wszędzie tam, gdzie tętni życie.

Idź do oryginalnego materiału