Konin, Gdańsk-Przymorze i Bytom – to kolejne trzy miejscowości, w których od czerwca dostępna jest oferta Da Grasso. Największa franczyzowa sieć pizzerii w Polsce nie zwalnia tempa i ambitnie dąży do realizacji założeń strategicznych.
Da Grasso to największa franczyzowa sieć pizzerii w Polsce, w której skład wchodzi około 190 lokali w całym kraju. Da Grasso w Koninie, Gdańsku i Bytomiu są otwarte siedem dni w tygodniu. Różnią się jednak charakterem lokalu.
Da Grasso Gdańsk-Przymorze zlokalizowane jest przy ul. Obrońców Wybrzeża 17. Lokal realizuje wyłącznie zamówienia z dostawą pod wskazany adres lub z odbiorem osobistym. Da Grasso w Bytomiu to lokal przy Rynku 12, a w Koninie restauracja zlokalizowana jest przy ul. Przemysłowej 9.
Nowa oferta
Restauracje Da Grasso, które w tym roku dołączają do sieci funkcjonują w ramach nowej oferty franczyzowej. To propozycja, które nie tylko odpowiada na aktualne potrzeby branży gastronomicznej, ale również stanowi istotne ułatwienie w procesie rozpoczęcia działalności. Da Grasso partycypuje bowiem w kosztach (do 50 proc.), udziela pełnego wsparcia administracyjnego i prawnego, gwarantuje szerokie działania marketingowo-promocyjne i pełne wsparcie już po uruchomieniu lokalu.
Transparentne warunki umowy to jeden z elementów, który pozwala sukcesywnie zwiększać liczbę lokali sieci w Polsce. Da Grasso nie tylko chce utrzymać tempo rozwoju, ale znacząco przyspieszyć ekspansję na rynku. Wynikiem intensywnej pracy, rozbudowy zespołu i zaangażowania nowych środków oraz działań marketingowych jest m.in. uruchomienie w czerwcu trzech nowych lokali w Bytomiu, Gdańsku i Koninie.