Swobodny dostęp do zdrowej i relatywnie taniej żywności wciąż nie jest czymś powszechnym w skali globu, i wymaga interdyscyplinarnego podejścia, współpracy państw i firm z organizacjami międzynarodowymi, a także zapewnienia odpowiedniego finansowania przedsiębiorstwom z branży rolnej – przekonują autorzy monografii „Współczesne wyzwania bezpieczeństwa żywnościowego”.
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Dostęp do żywności wciąż jest problemem
Powiązane
Idzie zima, szykuj pieniądze na ogrzewanie
1 godzina temu
Kierowcy! Uważajcie na płyny „zimowe” tylko z nazwy
1 godzina temu
Polecane
To dla Świątek największy priorytet. Oto co musi się stać
1 godzina temu
Ale cacko! Radwańska pochwaliła się nowym autem
3 godzin temu
Kiedy kielczanie skorzystają z nowej karty mieszkańca?
3 godzin temu

3 miesięcy temu








