Sieć KOKU Sushi konsekwentnie rozszerza obecność w kraju. W grudniu nowy lokal pojawił się w Radomiu. Nowy lokal firmuje swoim nazwiskiem Szymon Zajkowski – sushi master związany z marką od blisko siedmiu lat.
– Otworzyłem z zespołem KOKU Sushi ponad 20 restauracji, więc wchodząc we własny biznes od razu rozumiałem, na czym to polega i jakie daje korzyści. Miałem na pewno łatwiejszą drogę niż nowi franczyzobiorcy, którzy dopiero zaczynają tę przygodę – mówi Szymon Zajkowski.
Rozwój sieci
– Zdecydowałem się na otwarcie lokalu KOKU Sushi, ponieważ pracując prawie 7 lat pod tym szyldem, byłem już jego częścią. Znam markę od podstaw i widzę, jak bardzo się rozwinęła na polskiej scenie gastronomicznej – tłumaczy Szymon Zajkowski.
Radomski lokal ma być przedłużeniem tego doświadczenia – ale w mocno osobistym wydaniu. Goście mogą liczyć na znane z sieci standardy jakości i karty, a także na propozycje autorskie i rolki przygotowywane przy barze sushi, gdzie najważniejsza jest bezpośrednia relacja z gośćmi.
KOKU Sushi to największa sieć restauracji specjalizujących się w kuchni japońskiej w Polsce. Franczyza została założona w 2011 roku w Białymstoku i w tej chwili liczy ponad 50 lokali w całym kraju.

5 godzin temu








![Świąteczne zakupy. Trwa oblężenie sklepów, ale Polacy zmieniają taktykę [RAPORT]](https://omnichannelnews.pl/wp-content/uploads/2025/07/zakupy-sklep-spozywczy-koszyk-fmcg-adobestock.jpeg)