Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Według AMD x86 dorównuje ARM choćby w energooszczędności
2 godzin temu
Miasto chce limitu dziennego korzystania ze telefonów
4 godzin temu
Polecane
Przykry dzień. Komplet porażek Polaków
1 godzina temu
Czekano na to 25 lat. Jest turniejowa drabinka
2 godzin temu
Szczecin. Porażki Polaków w kwalifikacjach
2 godzin temu
Cieszyn. Plecaki dla bezdomnych
2 godzin temu
Finał US Open opóźniony. W tle wizyta Trumpa
3 godzin temu