Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Koszmarnie drogo! Ceny art. spożywczych poszły w górę
44 minut temu
Spór o internet. Nie chcą w swojej gminie inwestycji
1 godzina temu
Chiny testują nerwy Donalda Trumpa. Liczą na efekt TACO
2 godzin temu
Polecane
Gigant logistyki tnie zatrudnienie. Działa także w Polsce
1 godzina temu
Śmierć na biwaku. Nie żyje 30-letni policjant ze Śląska
1 godzina temu
Świątek zagrała pierwszy "mecz" w Rijadzie. I to z kim
2 godzin temu

2 lat temu












