Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Trzy dekady z polskim rolnictwem
25 minut temu
Rada Polityki Pieniężnej w akcji. Dwa scenariusze
33 minut temu
Wzrost PKB Polski w 2024 r. jednak z trójką z przodu
36 minut temu
Pół roku i korekta. Nowe dane z gospodarki
48 minut temu
Polecane
Spektakularne potknięcie Emmy Navarro
38 minut temu
Mistrzyni China Open wycofała się z turnieju w Wuhanie
1 godzina temu