Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Niedziele handlowe w 2026 r. Oto pełen harmonogram
34 minut temu
Chiny ostro protestują przeciw ruchowi USA. Chodzi o Tajwan
1 godzina temu
Polecane
Seryjnie ustawiał mecze. Kara dla 25-latka jest potężna
1 godzina temu
„Marzę tylko o jednym”
1 godzina temu
Czesi będą budować koalicję przeciw wprowadzeniu ETS2
2 godzin temu
Danił Miedwiediew przegrał z 524. tenisistą świata
2 godzin temu

3 lat temu








