Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Wygrał w Lotto ponad 26 mln zł. Oto gdzie kupił los
29 minut temu
Polecane
Bezkarnie opluwają Igę Świątek. "Nieudacznicy"
32 minut temu
Oto co dostała Świątek za wygranie Wimbledonu. To nie żart
1 godzina temu
Emocjonujące pojedynki faworytów. Dzień porażek braci
8 godzin temu