Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Nowy obowiązek u lekarza. Zaczęło się 1 marca
46 minut temu
Polecane
Głos z Ukrainy nie zostawia złudzeń. "Trump dopiero zaczął"
1 godzina temu
Eisenhower Cup 2025. Śledź przebieg wydarzenia w Interii
1 godzina temu
Wspólny projekt WUP w Opolu i PUP w Strzelcach Opolskich
1 godzina temu
Hurkacz wraca do gry! Analiza drabinki Indian Wells [WIDEO]
1 godzina temu
Tak Amerykanie podsumowali Igę Świątek. Bez ogródek
2 godzin temu