Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Nadpodaż nowych mieszkań nie tylko w Łodzi?
3 godzin temu
4 wyzwania dla cyberbezpieczeństwa w 2025 roku
4 godzin temu
Święta i dni wolne od pracy w Niemczech w 2025 roku
4 godzin temu
Raki w komplecie. Dostawa moździerzy samobieżnych 120 mm
7 godzin temu
Biznes traci na lotnisku w Radomiu. Nadzieja w wojsku
7 godzin temu
Polecane
Afera dopingowa Igi Świątek. Nowe informacje
4 godzin temu
Polka nie marnowała czasu. Finał trwał 61 minut
4 godzin temu