Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
ING Bank Śląski ostrzega klientów. Utrudnienia w weekend
27 minut temu
Grupa Polsat Plus w III kw. 2025 r. Wyniki zgodne z planami
1 godzina temu
Polecane
Joe Salisbury zawiesił karierę tenisową na kilka miesięcy
1 godzina temu
Trzysetowy bój Polaka w Sydney. Przesądził super tie-break
1 godzina temu
Tak WTA uhonorowała Igę Świątek!
1 godzina temu

2 lat temu













