Od pola do stołu, czyli zielona branża spożywcza

Zdjęcie: Zielona branża spożywcza
Od rolników po konsumentów – w myśl unijnej strategii „Od pola do stołu” każdy etap produkcji, dystrybucji i konsumpcji żywności ma być bardziej ekologiczny. Czy branża spożywcza podoła tak ambitnym celom?
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Od pola do stołu, czyli zielona branża spożywcza
Powiązane
Gdzie wyrzucić blister po lekach? Niektórzy robią to źle
51 minut temu
Rusza nowe "Czyste powietrze". Ma być łatwiej
59 minut temu
Polacy nie wierzą w moc turbin wiatrowych
1 godzina temu
Polecane
Statystyki: asy, podwójne błędy & przełamania (31.03.25)
36 minut temu
Szalony mecz Polki. Spędziła na korcie ponad 4 godziny
45 minut temu
Powalczą na mączce w Afryce. Możliwy występ Polaka
1 godzina temu