Koszt surowców do produkcji pączków jest o 20-30 proc. wyższy niż w ubiegłym roku – ocenili eksperci z Banku BNP Paribas. Jak przekazali, w cukierniach można spodziewać się pączków po 4-5 zł, a w tych rzemieślniczych powyżej 10 zł. Eksperci z Banku BNP Paribas przypomnieli, iż według danych GUS spożycie wyrobów cukierniczych rośnie z roku...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Po tłustym czwartku
Powiązane
Polisa OC. Nie masz, będzie kara
58 minut temu
Katastrofa w finansach publicznych gwałtownie się zbliża
1 godzina temu
W sierpniu zmiana w wypłatach renty wdowiej
2 godzin temu
Mamy 307 mld zł na prywatną emeryturę
2 godzin temu
Polecane
Thriller w meczu Radwańskiej. Deszcz zmienił wszystko
46 minut temu
Waszyngton. Finał nie dla Bena Sheltona
1 godzina temu