Koszt surowców do produkcji pączków jest o 20-30 proc. wyższy niż w ubiegłym roku – ocenili eksperci z Banku BNP Paribas. Jak przekazali, w cukierniach można spodziewać się pączków po 4-5 zł, a w tych rzemieślniczych powyżej 10 zł. Eksperci z Banku BNP Paribas przypomnieli, iż według danych GUS spożycie wyrobów cukierniczych rośnie z roku...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Po tłustym czwartku
Powiązane
Eurojackpot 4 marca. Wyniki losowania
4 godzin temu
Rząd wycofuje się z ważnej reformy. Chodzi o emerytury
5 godzin temu
Zakazali plastikowych kubków i talerzy. Sąd zabrał głos
6 godzin temu
Polecane
Szczere wyznanie Igi Świątek. "Tenis złamał mi serce"
3 godzin temu