Koszt surowców do produkcji pączków jest o 20-30 proc. wyższy niż w ubiegłym roku – ocenili eksperci z Banku BNP Paribas. Jak przekazali, w cukierniach można spodziewać się pączków po 4-5 zł, a w tych rzemieślniczych powyżej 10 zł. Eksperci z Banku BNP Paribas przypomnieli, iż według danych GUS spożycie wyrobów cukierniczych rośnie z roku...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Po tłustym czwartku
Powiązane
Państwo musi wspierać komercjalizację technologii
1 godzina temu
Altcoiny mocno spadną? Oto lista podejrzanych tokenów
1 godzina temu
Według AMD x86 dorównuje ARM choćby w energooszczędności
4 godzin temu
Miasto chce limitu dziennego korzystania ze telefonów
6 godzin temu
Polecane
Olbrzymie pieniądze dla najlepszych w US Open
50 minut temu
Partnerstwo nauki i biznesu w służbie pacjentom
1 godzina temu
US Open. Carlos Alcaraz triumfuje!
1 godzina temu
Oto król US Open! Cztery sety w wielkim finale
1 godzina temu