Koszt surowców do produkcji pączków jest o 20-30 proc. wyższy niż w ubiegłym roku – ocenili eksperci z Banku BNP Paribas. Jak przekazali, w cukierniach można spodziewać się pączków po 4-5 zł, a w tych rzemieślniczych powyżej 10 zł. Eksperci z Banku BNP Paribas przypomnieli, iż według danych GUS spożycie wyrobów cukierniczych rośnie z roku...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Po tłustym czwartku
Powiązane
Powódź 2024: straty mogą być większe niż sądzimy
33 minut temu
Andrzej Domański: są już pierwsze wnioski o pomoc
37 minut temu
Prezydent pojechał do powodzian. Jest wideo
56 minut temu
Nowy rekord? Garaż w cenie mieszkania
59 minut temu
Nowa opcja w mObywatel. Ważna zmiana po powodzi
1 godzina temu
Polecane
Sevilla walczy o przełamanie. Przed nią trudne zadanie
1 godzina temu
A jednak. Sakkari podjęła smutną decyzję
1 godzina temu
Kontrola L4. Jak postępować w przypadku wykrycia nadużyć?
1 godzina temu