Rotacja kadr w branży spożywczej. „To nie jest praca polegająca na wciskaniu guzika”
1 miesiąc temu
Zdjęcie: Forum Rynku Spożywczego i Handlu
Rotacja kadr i niedobór pracowników to jedna z bolączek branży przetwórstwa spożywczego. O tym jak zachęcić i zatrzymać pracowników dyskutowano podczas tegorocznego Forum Rynku Spożywczego i Handlu.
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Rotacja kadr w branży spożywczej. „To nie jest praca polegająca na wciskaniu guzika”
Powiązane
Niemcy budują swoje Air Force One, a Izrael w tym pomoże
2 godzin temu
Wola: Noworoczny występ chóru Volta
2 godzin temu
Kwalifikacja wojskowa w Warszawie w 2025 roku
2 godzin temu
Bemowo: Konkurs Świąteczny „Wszystkiego Świątecznego!”
2 godzin temu
Bieg „Białołęka do Wolności”
2 godzin temu
Bielany: Zapisz się na 42. Bieg Chomiczówki
2 godzin temu
Polecane
Jedno słowo. Świątek wymownie podsumowała swój mecz
2 godzin temu
Jest nowy prezes GUS. Donald Tusk zdecydował
3 godzin temu
Jest nowy prezes GUS. Kim jest Marek Cierpiał-Wolan?
3 godzin temu