Tarczyński, lider segmentu przekąsek białkowych branży FMCG, pracuje nad przełomowym preparatem wielobiałkowym pozyskiwanym z grochu i alg morskich. Projekt znalazł się na liście wybranych do dofinansowania przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju. Kwota dotacji opiewa na ponad 37 mln zł.
Tarczyński pracuje nad alternatywnymi źródłami białek. Projekt ma rekomendację dofinansowania z NCBR

- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Tarczyński pracuje nad alternatywnymi źródłami białek. Projekt ma rekomendację dofinansowania z NCBR
Powiązane
Awaria systemu e-zdrowie. Problemy z wystawianiem recept
48 minut temu
Jak nadać uprawnienia do KSeF?
1 godzina temu
Polecane
Kolejne ulice gruntowe zyskają twardą nawierzchnię
1 godzina temu
WTA ogłasza ws. Igi Świątek. Jest coraz gorzej
2 godzin temu