Tarczyński, lider segmentu przekąsek białkowych branży FMCG, pracuje nad przełomowym preparatem wielobiałkowym pozyskiwanym z grochu i alg morskich. Projekt znalazł się na liście wybranych do dofinansowania przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju. Kwota dotacji opiewa na ponad 37 mln zł.
Tarczyński pracuje nad alternatywnymi źródłami białek. Projekt ma rekomendację dofinansowania z NCBR

- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Tarczyński pracuje nad alternatywnymi źródłami białek. Projekt ma rekomendację dofinansowania z NCBR
Powiązane
Porażające dane. Co piąty rolnik jest gotowy na ten krok
32 minut temu
Śmierć w lokalu wyborczym w Bielsku-Białej
1 godzina temu
Konkurs Seal of Excellence dla innowacyjnych MŚP
1 godzina temu
Zmarł włoski gigant medialny. Był aktywny także w Polsce
2 godzin temu
Polecane
Tenisowa przejażdżka kolejką górską Daniela Michalskiego
2 godzin temu