Zarządzanie sytuacyjne a gotowość pracownika: klucz do dynamicznej efektywności w HoReCa

2 tygodni temu

Na XV jubileuszowej konferencji Hotel Meeting jedną z prelegentek będzie Anna Urbańska, ekspertka od zarządzania i autorka wielu programów szkoleniowych, której prezentacja zatytułowana „Zarządzanie sytuacyjne a gotowość pracownika: klucz do dynamicznej efektywności w HoReCa” wniesie istotną wartość dla wszystkich menedżera w branży hotelarskiej i gastronomicznej.

Anna Urbańska omówi, jak zarządzanie sytuacyjne może wspierać elastyczność i adaptacyjność w zespołach hotelowych. Dzięki dopasowaniu stylu zarządzania do poziomu gotowości i umiejętności pracowników, menedżerowie mogą uzyskać większą efektywność i motywację zespołu, a także podnieść jakość obsługi gości – najważniejszy element sukcesu w branży HoReCa.

Prezentacja podkreśli również, jak istotne jest dostosowanie stylu zarządzania do potrzeb pracowników, co zwiększa ich zaangażowanie i gotowość do efektywnej pracy. Zarządzanie sytuacyjne to także skuteczniejsze rozwiązywanie problemów i efektywniejsze zarządzanie zespołem, dzięki czemu menedżerowie są lepiej przygotowani do reagowania na wyzwania i nieprzewidziane sytuacje.

Jeśli chcesz zbudować bardziej zgrany i wydajny zespół, poprawić jakość obsługi i wznieść zarządzanie na wyższy poziom, nie przegap tej inspirującej prelekcji!

Pełny program konferencji oraz bilety znajdziesz na stronie: hotele.bsdpoland.pl.

Idź do oryginalnego materiału