Jak nie marnować żywności dzięki technologii mobilnej. Magda Marzec (Too Good To Go) EM #31

feed.podbean.com 4 lat temu

Jak chronić środowisko poprzez ograniczenie marnowania żywności? W jaki sposób stworzyć zielony biznes mobile?

W podcaście Escola Mobile chcemy pokazać, iż mobile to nie tylko startupowy biznes, związany z najnowszymi osiągnięciami w IT. Technologia mobilna wspiera nas na każdym kroku. Z bardzo dużym zaciekawieniem obserwujemy coraz więcej zielonych inicjatyw na rynku.

Dziś rozmawiam z Magdą Marzec z w Too Good To Go.

Rok temu skandynawska idea ratowania posiłków została przeszczepiona na nasz grunt. Aplikacja rozwinęła bardzo szybko. Pomysł jest szlachetny i przynosi korzyści zarówno twórcom, jak i środowisku: uratuj posiłek, zmień świat na lepsze. Jak zdobyć smakołyki za niską cenę i jednocześnie pomóc środowisku? Zapraszamy do wysłuchania podcastu.

Aplikacja: https://toogoodtogo.pl/pl

Kontakt do Magdy: https://www.linkedin.com/in/magdalena-marzec-a1819a83/

Kontakty do Escola Mobile:

Krzysztof Wojewodzic: http://bit.ly/KWojewodzic

Mail: [email protected]

Jędrzej: http://bit.ly/JPaulus

Mail: [email protected]

Strona: https://escola.pl/

Muzyka: Kevin MacLeod

Werq Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 4.0 License/mix by Jedrzej Paulus
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Oceń nasz podcast na itunes: https://bit.ly/EscolaMobileIT

Idź do oryginalnego materiału