Krowy jedzą częściej, wydajność mleka rośnie. Rolnik z Wielkopolski zdradza, jak to zrobił
Zdjęcie: Marcin Kryger – Regionalny Kierownik Sprzedaży Agrifirm Polska, udzielał hodowcom jakże przydatnych porad w zakresie sporządzania wysokiej jakości kiszonek z traw i lucerny
Zadawać na stół perfekcyjny TMR. Czy sporządzanie takowego jest możliwe? Jak najbardziej, o czym przekonał się Bartosz Nowicki z Gorzykowa (woj. wielkopolskie), który rok temu rozpoczął współpracę z firmą Agrifirm, jako jedyną w kraju propagującą w polskich gospodarstwach innowacyjną...

3 miesięcy temu



![Prosięta lekko drożeją. Jakie są aktualne ceny w Polsce? [SONDA]](https://static.tygodnik-rolniczy.pl/images/2025/11/06/618886.webp)


![Kukurydza 2025: jak idą żniwa? Wilgotność wysoka, cena lokalnie do 500 zł/t [RAPORT Z PÓL]](https://static.tygodnik-rolniczy.pl/images/2025/11/06/556484.webp)









