NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ – New England Triple IPA z curubą, pitają i liczi

1 miesiąc temu
PREMIERA na Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
Już czas. Triple ipki w lecie? Średnio. Triple ipki kiedy robi się chłodniej? Idealnie! Tak wiemy, iż kochacie je przez cały rok i pijecie je przez cały czas Do naszej najnowszej wrzuciliśmy trochę owoców. Curuba, Pitaja i Liczi. Miks egzotyki plus cytrusowe chmiele i w efekcie mamy coś pysznego.

Składniki:

Ekstrakt: 21% wag.
Alkohol: 8,9% obj.
IBU: ~65
Słód: jęczmienny , pszeniczny, owsiany
Chmiel: Sabro, Citra, El Dorado
Drożdże: LalBrew Verdant IPA
Dodatki: przecier z curuby, przecier ze smoczego owocu, sok z liczi,
płatki ryżowe

Idź do oryginalnego materiału