Przetwórstwo rolno-spożywcze w gospodarstwie rolnym dla doradców rolniczych z łódzkiego, mazowieckiego i lubelskiego

cdr.gov.pl 1 tydzień temu


Przedłużony termin naboru na studia podyplomowe "Przetwórstwo rolno-spożywcze w gospodarstwie rolnym”.

Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie działając w konsorcjum z Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu ogłasza nabór na bezpłatne studia podyplomowe pt. Przetwórstwo rolno-spożywcze w gospodarstwie rolnym organizowane w ramach poddziałania 2.3. „Wsparcie dla szkolenia doradców” w ramach działania „Usługi doradcze, usługi z zakresu zarządzania gospodarstwem i usługi z zakresu zastępstw” objętego PROW 2014-2020.

Głównym celem studiów jest przekazanie doradcom rolniczym wiedzy i podniesienie ich kwalifikacji zawodowych w zakresie wymagań dotyczących uruchamiania i prowadzenia działalności produkcji i sprzedaży żywności w zakładach o małej zdolności produkcyjnej.

Więcej...

Idź do oryginalnego materiału