Rolnik z Lubelszczyzny obniżył koszty paszy i poprawił zdrowie świń. Jak?

Zdjęcie: Tuczniki w gospodarstwie Panasiuków już od 10 lat żywione są paszą płynną
System żywienia trzody chlewnej na mokro ma wiele zalet. Potwierdza to Adam Panasiuk, który od około 10 lat stosuje w swoim gospodarstwie takie rozwiązanie.
- Strona główna
- Rolnictwo
- Rolnik z Lubelszczyzny obniżył koszty paszy i poprawił zdrowie świń. Jak?
Powiązane
Duże kłopoty w USA. "Zapytali, ile możemy dostarczyć"
8 godzin temu
USA z prośbą do Danii. Potrzebują pomocy z jajkami
9 godzin temu
Ile kosztuje dzierżawa ziemi od rolnika? Czynsze idą w górę
10 godzin temu
Polecane
Aryna Sabalenka - Madison Keys [RELACJA NA ŻYWO]
57 minut temu
Finał nie dla Igi Świątek. Rosjanka znów za mocna!
1 godzina temu
Nie będzie drugiego tytułu z rzędu. Polski duet odprawiony
1 godzina temu