Rolnik z Lubelszczyzny obniżył koszty paszy i poprawił zdrowie świń. Jak?

Zdjęcie: Tuczniki w gospodarstwie Panasiuków już od 10 lat żywione są paszą płynną
System żywienia trzody chlewnej na mokro ma wiele zalet. Potwierdza to Adam Panasiuk, który od około 10 lat stosuje w swoim gospodarstwie takie rozwiązanie.
- Strona główna
- Rolnictwo
- Rolnik z Lubelszczyzny obniżył koszty paszy i poprawił zdrowie świń. Jak?
Powiązane
Kołodziejczak: Ukraina będzie problemem
4 godzin temu
Kolejny dramat rolnika! Wysypał na pole 150 t ziemniaków
10 godzin temu
Rolnicy apelują: Musimy odbudować pogłowie trzody chlewnej!
11 godzin temu
Polski rolnik płaci 10%, zachodni 2%. Rolnicy mówią: dość
12 godzin temu
Polecane
Drabinka uzupełniona. Kamil Majchrzak wie, z kim zagra
5 godzin temu
Ściga Świątek w rankingu. Oto jaką ma stratę po Wuhan
8 godzin temu