Rolnik z Lubelszczyzny obniżył koszty paszy i poprawił zdrowie świń. Jak?

Zdjęcie: Tuczniki w gospodarstwie Panasiuków już od 10 lat żywione są paszą płynną
System żywienia trzody chlewnej na mokro ma wiele zalet. Potwierdza to Adam Panasiuk, który od około 10 lat stosuje w swoim gospodarstwie takie rozwiązanie.
- Strona główna
- Rolnictwo
- Rolnik z Lubelszczyzny obniżył koszty paszy i poprawił zdrowie świń. Jak?
Powiązane
Wypadek nad Bugiem. Ciągnik przewrócił się podczas prac
1 godzina temu
Cebula na rynkach hurtowych - jakie ceny?
4 godzin temu
GUS szacuje plony warzyw 2025
4 godzin temu
Mercosur coraz bliżej. Alarm wśród polskich rolników!
11 godzin temu
Polecane
Krecz w meczu Jeleny Rybakiny. Polały się łzy
2 godzin temu
Sierpniowa korekta?
2 godzin temu