Amerykański przemysł wieprzowy walczy ze spadkiem zainteresowania konsumentów, a czołowa firma w tej branży Genesus ostrzega, iż priorytetowe traktowanie chudszej wieprzowiny zmniejszyło smak i zahamowało konsumpcję. Genesus wzywa do poprawy jakości, aby uniknąć zapaści w branży, podczas gdy National Pork Board promuje badania nad potencjałem smakowym wieprzowiny i metodami gotowania, aby zwiększyć jej atrakcyjność.
USA: Konsumenci narzekają na smak chudej wieprzowiny. Hodowcy nie chcą jeść swojego mięsa
cenyrolnicze.pl 4 godzin temu
- Strona główna
- Rolnictwo
- USA: Konsumenci narzekają na smak chudej wieprzowiny. Hodowcy nie chcą jeść swojego mięsa
Powiązane
{Dopłaty dla sadowników – harmonogram naboru
3 godzin temu
{Ulubiona odmiana jabłek Polaków jesienią to...
3 godzin temu
{Ceny jabłek przemysłowych – 30 października 2024 roku
3 godzin temu