- Apelujemy do ministerstwa rolnictwa o zmiany w przepisach dotyczących znakowania mięsa. Obecne przepisy pozwalają na to, by zagraniczne mięso, po obróbce w Polsce, było sprzedawane jako produkt krajowy – wskazuje Polski Związek Niezależnych Producentów Świń.
Dlaczego wieprzowina z duńskiego warchlaka jest znakowana jako polska?
cenyrolnicze.pl 1 tydzień temu
- Strona główna
- Rolnictwo
- Dlaczego wieprzowina z duńskiego warchlaka jest znakowana jako polska?
Powiązane
IMGW ostrzega: przymrozki i oblodzenie dróg!
13 godzin temu
Opasy: ile rolnik może zarobić na byku? [WYLICZENIA]
14 godzin temu
Zmiany w IRZplus – co nowego dla rolników?
14 godzin temu
Polecane
Dr Anna Martynowska - lekarz ukarana za mówienie prawdy
1 godzina temu
Nadchodzi pikselizacja pracy?
2 godzin temu