Informacja o pochodzeniu mięsa to istotny element brany pod uwagę przez konsumentów podczas zakupów. IJHARS od lutego do połowy czerwca intensywnie sprawdzała, czy informacja umieszczona przez producentów na opakowaniach oraz wskazana przez sprzedawców w ladach chłodniczych, jest prawdziwa. Jaki jest rezultat przeprowadzonych kontroli?
Mięso z Hiszpanii, Danii i Niemiec przez cały czas „udaje” polskie
cenyrolnicze.pl 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Rolnictwo
- Mięso z Hiszpanii, Danii i Niemiec przez cały czas „udaje” polskie
Powiązane
Ruszyła kampania kukurydziana
1 godzina temu
FAO: Światowe ceny zbóż były we wrześniu najniższe od 5 lat
1 godzina temu
Polecane
Pracodawca musi przygotować ocenę ryzyka zawodowego
1 godzina temu
Na jakiej podstawie zatrudnić pracownika samorządowego?
2 godzin temu