W dniu 18 listopada 2025 roku o godzinie 18:00 w Hotelu HP Park Plaza we Wrocławiu odbyło się spotkanie z partnerami hotelu. Wydarzenie rozpoczął dyrektor hotelu Przemysław Biechowiak, który powitał gości i zaprezentował krótkie wprowadzenie o partnerach hotelu i grupach docelowych.
Po części oficjalnej uczestnicy zasiedli do uroczystej kolacji, przygotowanej przez Restaurację Panorama Wrocław, która zadbała o oprawę kulinarną wieczoru. Goście mieli okazję spróbować wykwintnych zakąsek, m.in. wędzonej gęsi z żurawiną i szparagami, musu parmezanowego z grzybami i piklowaną papryką, piersi drobiowej z orzechami i granatem oraz łososia w mascarpone z zielonym ogórkiem i kawiorem. Podano również krem z białych warzyw z chipsami z pietruszki i oliwą truflową.
Dania główne serwowane były do wyboru: jagnięcina z batatem i dzikim brokułem, pieczony sandacz z ziemniakami fondant i purée z zielonego groszku lub ravioli z czosnkiem niedźwiedzim w sosie kurkowym z mascarpone. Na zakończenie wieczoru goście delektowali się lekkim, szampańskim musem z miętą, który stanowił eleganckie zwieńczenie kolacji.
Podczas kolacji na scenie wystąpił energetyczny zespół Dudkowska & Chuc Fraizier Band, zapewniając muzykę na żywo i tworząc wyjątkową oprawę muzyczną wieczoru. Spotkanie stało się okazją do rozwijania partnerskich kontaktów, wymiany doświadczeń oraz wzmocnienia dotychczasowej współpracy.
Źródło: HP Park Plaza Wrocław

4 godzin temu







