W numerze:
- Od sadu do sklepowej półki – rozmowa z Julianem Pawlakiem, prezesem KUPS
- O tłoczeniu soków w Warce – relacja z konferencji
- Żywiec Zdrój w Jeleśni świętował 20. urodziny – relacja z uroczystości zakładu produkcyjnego
- Nowe formaty i receptury bez konserwantów – rozmowa z Andrzejem Odziobą, prezesem Wosana SA
- Wiosenne Warsztaty w Wieliczce – relacja z konferencji
- Trendy sprzedaży na rynku alkoholi, Tomasz Wester, Centrum Monitorowania Rynku
- Trzy pytania do… Emilii Rabendy, prezes ZP Polski Przemysł Spirytusowy
- Kontrola jakości zaczyna się od ziarna – rozmowa z Agnieszką Kielech-Kuźmińską, dyrektorką Stock w Lublinie
- PetFoodTech 2025 – relacja z konferencji
- Polski rynek karmy dla zwierząt, Jakub Dubniak, YouGov
- Certyfikacja CE od strony operacyjnej, Lech Maryniak