W belgijskich sklepach Lidl pojawił się nowy produkt – mięso hybrydowe, czyli połączenie tradycyjnego mięsa z białkami roślinnymi. To propozycja dla konsumentów, którzy szukają kompromisu między smakiem a troską o środowisko. Produkt ten może również sygnalizować istotny kierunek zmian w przemyśle spożywczym i rolnictwie.
Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
cenyrolnicze.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Rolnictwo
- Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
Powiązane
Dwie partie przyprawy wycofane. "Nie należy spożywać"
3 godzin temu
"Mercosur - Niemcy zyskają, ucierpią polscy rolnicy"
4 godzin temu
"Polski drób wraca na chiński rynek". Jest porozumienie
5 godzin temu
Polecane
Maria Szarapowa sprzedała dom znanemu koszykarzowi
1 godzina temu
Frizo Polish Food Cup – triumf sportu, biznesu i inspiracji
1 godzina temu
3 miesiąc ciąży a umowa o pracę. Co mówią przepisy?
3 godzin temu
Spektrum możliwości – neuroróżnorodność na rynku pracy
4 godzin temu