W belgijskich sklepach Lidl pojawił się nowy produkt – mięso hybrydowe, czyli połączenie tradycyjnego mięsa z białkami roślinnymi. To propozycja dla konsumentów, którzy szukają kompromisu między smakiem a troską o środowisko. Produkt ten może również sygnalizować istotny kierunek zmian w przemyśle spożywczym i rolnictwie.
Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
cenyrolnicze.pl 6 dni temu
- Strona główna
- Rolnictwo
- Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
Powiązane
Plony jabłek i gruszek 2025 w Belgii i Niderlandach
4 godzin temu
Polecane
Media: Nagła decyzja rywalki Igi Świątek. Zrezygnowała
2 godzin temu