W belgijskich sklepach Lidl pojawił się nowy produkt – mięso hybrydowe, czyli połączenie tradycyjnego mięsa z białkami roślinnymi. To propozycja dla konsumentów, którzy szukają kompromisu między smakiem a troską o środowisko. Produkt ten może również sygnalizować istotny kierunek zmian w przemyśle spożywczym i rolnictwie.
Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
cenyrolnicze.pl 3 tygodni temu
- Strona główna
- Rolnictwo
- Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
Powiązane
Ile koni przez lata zgubił mój Ursus? [video]
11 godzin temu
KE ja mafia? 7 mld euro poszło na walkę z rolnikami
11 godzin temu
Polecane
US Open: Program i wyniki mężczyzn (drabinka)
56 minut temu
US Open: Program i wyniki kobiet (drabinka)
1 godzina temu
US Open: znamy plan poniedziałku. Dwoje Polaków w akcji
7 godzin temu