W belgijskich sklepach Lidl pojawił się nowy produkt – mięso hybrydowe, czyli połączenie tradycyjnego mięsa z białkami roślinnymi. To propozycja dla konsumentów, którzy szukają kompromisu między smakiem a troską o środowisko. Produkt ten może również sygnalizować istotny kierunek zmian w przemyśle spożywczym i rolnictwie.
Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
cenyrolnicze.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Rolnictwo
- Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
Powiązane
Dobrostan zwierząt 2025: czas potwierdzić wypas!
2 godzin temu
Mączniak prawdziwy powoduje… pożary kombajnów
2 godzin temu
Polecane
Szanghaj. Zaskakująca porażka Zielińskiego
49 minut temu
Szczepionka z nieba ma zapobiec wściekliźnie
51 minut temu
Majchrzak żegna się z turniejem w Szanghaju
1 godzina temu
Wuhan. Trzy polskie mecze we wtorkowym planie gier
1 godzina temu
Policjanci udawali, iż pracują. Keylogger odkrył prawdę
1 godzina temu